ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Το Κίεβο ισχυρίζεται ότι κατέρριψε τον πολυηχητικό ρωσικό πύραυλο των 10 mach “Kinzhal” με βλήμα PAC-3 Patriot!

Έδειξαν φωτογραφίες από συντρίμμια

Το Κίεβο ισχυρίζεται ότι κατέρριψε τον πολυηχητικό ρωσικό πύραυλο των 10 mach  “Kinzhal” με βλήμα PAC-3 Patriot!

«Το “υπερυπερηχητικό” X-47 “Kinzhal”   των 10 mach  κατέρριψαν   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας δείχνοντας  φωτογραφίες από συντρίμμια μετά την  ισχυρή έκρηξη το βράδυ της 4ης Μαΐου πάνω από το Κίεβο», αναφέρουν ουκρανικά δημοσιεύματα.

«Η Defense Express έλαβε φωτογραφίες από συντρίμμια, συμπεριλαμβανομένου ενός τμήματος του ρύγχους  που  παραπέμπει στον  Kh-47 Kinzhal με τον οποίο οι Ρώσοι προσπάθησαν να χτυπήσουν το Κίεβο τη νύχτα της 4ης Μαΐου», αναφέρει το δημοσίευμα.

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας αναχαίτισαν για πρώτη φορά με επιτυχία τον ρωσικό «υπερηχητικό» πύραυλο X-47 «Kinzhal» γύρω στις 02:40 της 4ης Μαΐου στον ουρανό πάνω από το Κίεβο.

Η επίθεση του Κιέβου το βράδυ ανακοινώθηκε επίσημα από τη Στρατιωτική Διοίκηση της Πόλης του Κιέβου, σημειώνοντας ότι εκτός από τα drones καμικάζι Shahed, στην επίθεση υπήρχαν και πύραυλοι – «πιθανότατα βαλλιστικού τύπου.

Επισήμως, η Στρατιωτική Διοίκηση της πόλης του Κιέβου σημείωσε ότι «όλοι οι εχθρικοί πύραυλοι καταστράφηκαν».

Ταυτόχρονα, η Defense Express εξασφάλισε φωτογραφίες από συντρίμμια πυραύλων από δικές της πηγές. Σύμφωνα με τις φωτογραφίες, συντρίμμια χωρίς κεφαλή έπεσαν σε γήπεδο εντός της πρωτεύουσας», αναφέρει η Defense Express.

Πάντως σύμφωνα με άλλες πληροφορίες η ουκρανική Αεροπορία διέψευσε ότι κατέρριψε τον συγκεκριμένο ρωσικό πύραυλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.