ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

To μυστήριο με το ΙSIS: Όλη η Μέση Ανατολή «φλέγεται» και επέλεξε να πλήξει το Ιράν

Πολλά ερωτήματα δημιουργούνται από την επιλογή του στόχου

To μυστήριο με το ΙSIS: Όλη η Μέση Ανατολή «φλέγεται» και επέλεξε να πλήξει το Ιράν

Μεγάλες απορίες έχει προκαλέσει η ανάληψη της ευθύνης για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο Κερμάν του Ιράν από το ΙSIS.

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση, τονίζοντας μέσω Telegram ότι δυο μέλη του «ενεργοποίησαν γιλέκα με εκρηκτικά» που είχαν ζωστεί εν μέσω «μεγάλης συγκέντρωσης αποστατών, κοντά στον τάφο του ηγέτη τους Κάσεμ Σουλεϊμάνι».

Kαι αυτό έλαβε χώρα σε μία συγκυρία ιδιαίτερα δύσκολη για ΗΠΑ και Ισραήλ.

Κατά τα άλλα πρόκειται για μία οργάνωση η οποία έχει σαφώς αποδυναμωθεί τα τελευταία χρόνια μετά τις ήττες της σε Ιράκ και Συρία.

Σημειώνεται ότι η επίθεση στο Κερμάν κόστισε πάνω από 100 νεκρούς με κάποιες πηγές να αναφέρουν πως φτάνουν τους 210.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.