ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Το Περού εξετάζει χημικό ευνουχισμό για τους βιαστές ανηλίκων

Ο χημικός ευνουχισμός γίνεται με τη χορήγηση φαρμάκων που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία

Το Περού εξετάζει χημικό ευνουχισμό για τους βιαστές ανηλίκων

Ο πρόεδρος του Περού Πέδρο Καστίγιο δήλωσε χθες Σάββατο 16 Απριλίου, ότι η κυβέρνησή του εξετάζει το ενδεχόμενο επιβολής χημικού ευνουχισμού σε βιαστές ανηλίκων.

«Αρκετά με τόση βία, τα σεξουαλικά εγκλήματα κατά παιδιών δεν θα γίνουν ανεκτά από αυτήν την κυβέρνηση, ούτε θα μείνουν ατιμώρητα» είπε ο Καστίγιο, ο οποίος δήλωσε «εξοργισμένος» μετά τον βιασμό ενός κοριτσιού μόλις 3 ετών, ο οποίος έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Το μέτρο που προτείνει ο πρόεδρος Καστίγιο πρέπει να εγκριθεί από το περουβιανό κοινοβούλιο.

Ο Καστίγιο ανέφερε πως ο χημικός ευνουχισμός βιαστών ανηλίκων εφαρμόζεται ήδη σε χώρες όπως η Ρωσία, η Πολωνία, η Νότια Κορέα, η Ινδονησία και η Μολδαβία.

Ο χημικός ευνουχισμός γίνεται με τη χορήγηση φαρμάκων που αναστέλλουν τη σεξουαλική επιθυμία.

Σύμφωνα με το περουβιανό υπουργείο Δικαιωμάτων των Γυναικών, περισσότεροι από 21.000 ανήλικοι έχουν πέσει θύματα βιασμού τα τελευταία 4 χρόνια. Μόνο το 2021 καταγράφηκαν 6.929 περιπτώσεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο Περού οι βιαστές ανηλίκων βρίσκονται αντιμέτωποι με ποινές ισόβιας κάθειρξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.