ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το πλοίο που γκρέμισε την γέφυρα στη Βαλτιμόρη είχε πέσει σε αποβάθρα στην Αμβέρσα το 2016

Το φορτηγό πλοίο ναυπηγήθηκε το 2015 από τη Hyundai Heavy Industries στη Νότια Κορέα και κατευθυνόταν προς το Κολόμπο

Το πλοίο που γκρέμισε την γέφυρα στη Βαλτιμόρη είχε πέσει σε αποβάθρα στην Αμβέρσα το 2016

Το φορτηγό πλοίο Dali που προσέκρουσε στη γέφυρας στη Βαλτιμόρη προκαλώντας την κατάρρευσή της, πριν 8 χρόνια είχε εμπλακεί και σε ένα άλλο περιστατικό.

Το φορτηγό πλοίο που ναυπηγήθηκε το 2015 από τη Hyundai Heavy Industries στη Νότια Κορέα κατευθυνόταν με σημαία Σιγκαπούρης προς το Κολόμπο της Σρι Λάνκα όταν έπεσε στη γέφυρα «Francis Scott Key» στη Βαλτιμόρη.

Αλλά όπως αποκάλυψαν blogs που ασχολούνται με τη ναυτιλία, όπως το Shipwreck Log και ο ιστότοπος παρακολούθησης της ναυσιπλοΐας VesselFinder το ίδιο σκάφος είχε πέσει πάνω σε αποβάθρα στην Αμβέρσα το 2016.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκπρόσωπος του λιμεναρχείου της Αμβέρσας επιβεβαίωσε το περιστατικό μιλώντας στο Business Insider, αλλά όπως είπε δεν μπορούσε «να δώσει πληροφορίες για τα αίτια του ατυχήματος». Σύμφωνα, πάντως, με το VesselFinder το ατύχημα προκλήθηκε από λάθος του πλοηγού στο φορτηγό πλοίο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.