ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο “Generalissimo Suvorov” ολοκλήρωσε όλα τα στάδια των δοκιμών

Ετοιμάζεται να ενταχθεί στο Πολεμικό Ναυτικό, όπως είπε ο ο Mikhail Budnichenko, Γενικός Διευθυντής της Sevmash

Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο “Generalissimo Suvorov” ολοκλήρωσε όλα τα στάδια των δοκιμών

Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο Generalissimo Suvorov έχει ολοκληρώσει όλα τα στάδια των δοκιμών, έχοντας πραγματοποιήσει αρκετά ταξίδια στη θάλασσα, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Sevmash Mikhail Budnichenko

Το πυρηνοκίνητο υποβρύχιο θα προετοιμάσει το ASC για τη μεταφορά του στο Πολεμικό Ναυτικό: αναθεώρηση των μηχανισμών, τελικό φινίρισμα και φόρτωση του εξοπλισμού,δήλωσε.

Στις 3 Νοεμβρίου, ο Στρατηγός Σουβόροφ εκτόξευσε τον βαλλιστικό πύραυλο R-30 Bulava ως μέρος των κρατικών δοκιμών. Συγκεκριμένα η εκτόξευση προσομοίαζε επίσης μια εικονική επίθεση στις αμερικανικές αεροπορικές βάσεις της Αλάσκας όπου εδρεύουν τα F-22.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το Generalissimus Suvorov είναι το δεύτερο υποβρύχιο τύπου Borei-A που κατασκευάζεται. Η Μόσχα λέει ότι είναι εξοπλισμένο με προηγμένα όργανα πλοήγησης, σόναρ και οπλικά συστήματα για την εκτόξευση πυραύλων και τορπιλών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.