ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το στρατιωτικό καθεστώς στο Νίγηρα λέει πως ο ανατραπείς πρόεδρος Μοαμέντ Μπαζούμ «αποπειράθηκε να αποδράσει»

Η απόπειρα «απέτυχε» και οι «κυριότεροι δράστες και ορισμένοι συνεργοί τους» συνελήφθησαν, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος του καθεστώτος

Το στρατιωτικό καθεστώς στο Νίγηρα λέει πως ο ανατραπείς πρόεδρος Μοαμέντ Μπαζούμ «αποπειράθηκε να αποδράσει»

Ο ανατραπείς πρόεδρος του Νίγηρα, ο Μοαμέντ Μπαζούμ, «αποπειράθηκε να αποδράσει» μάταια, ανακοίνωσε χθες Πέμπτη το βράδυ το στρατιωτικό καθεστώς που κατέλαβε την εξουσία με το πραξικόπημα της 26ης Ιουλίου στη Νιαμέ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Χθες «γύρω στις τρεις το πρωί, ο έκπτωτος πρόεδρος Μοαμέντ Μπαζούμ, συνοδευόμενος από την οικογένειά του, τους δυο μαγείρους του και δυο στοιχεία ασφαλείας, αποπειράθηκε να αποδράσει από τον τόπο κράτησής του», ανέφερε εκπρόσωπος του καθεστώτος, ο αντισυνταγματάρχης Αμαντού Αμπντραμάν, σε εμφάνισή του στην κρατική τηλεόραση. Διευκρίνισε ότι η απόπειρα «απέτυχε» και ότι οι «κυριότεροι δράστες και ορισμένοι συνεργοί τους» συνελήφθησαν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.