ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα 21χρονης ομήρου της Χαμάς στον πατέρα της «Μπαμπά με πυροβόλησαν»

Η 21χρονη φέρεται να πρόλαβε να στείλει και ένα τελευταίο μήνυμα στη μητέρα της

Το συγκλονιστικό τηλεφώνημα 21χρονης ομήρου της Χαμάς στον πατέρα της «Μπαμπά με πυροβόλησαν»

Ο πατέρας της, Ιλάν Ρεγκέβ, ομήρου της Χαμάς, έδωσε στη δημοσιότητα το συγκλονιστικό, τελευταίο τηλεφώνημα που είχε με την 21χρονη κόρη του Μάγια, η οποία ήταν στο φεστιβάλ μουσικής στο οποίο σκοτώθηκαν 260 άνθρωποι, μετά την επίθεση της Χαμάς, στις 7 Οκτωβρίου.

 «Μπαμπά με πυροβόλησαν, με πυροβόλησαν. Μας σκοτώνει μπαμπά, μας σκοτώνει» ακούγεται να λέει η νεαρή Ισραηλινή που ήταν στο φεστιβάλ με τον 18χρονο αδερφό της.

Ο πατέρας της, ο οποίος ξέσπασε σε κλάματα στη συνέντευξη που έδωσε στο CNN, ακούγεται στο τηλεφώνημα να ζητά από την κόρη του να του στείλει τις συντεταγμένες της περιοχής στην οποία βρισκόταν ενώ παράλληλα της λέει «έρχομαι».

Η 21χρονη φέρεται να πρόλαβε να στείλει και ένα μήνυμα στην μητέρα της, Μιρίτ, πριν το μακελειό στο φεστιβάλ στο οποίο έλεγε «σε αγαπάω».

Για την ώρα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση στην οικογένειά της νεαρής κοπέλας για το αν είναι ζωντανή ενώ για τον αδερφό της φίλος έστειλε στον πατέρα του ένα βίντεο στο οποίο εμφανίζεται ζωντανός. «Πιστεύω ότι είναι ζωντανός, δεν ξέρω αλλά δεν φαίνεται να σκοτώθηκε από τους πυροβολισμούς» είπε ο πατέρας του.

Όπως εξήγησαν οι γονείς των δύο παιδιών, έδωσαν στη δημοσιότητα το τηλεφώνημα επειδή θέλουν ο κόσμος «να γνωρίζει».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.