ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Τορόντο: Καναδάς: Συναγερμός στο Τορόντο για ένοπλο που περπατούσε κοντά σε σχολεία

Kυκλοφορούσε με καραμπίνα

Τορόντο: Καναδάς: Συναγερμός στο Τορόντο για ένοπλο που περπατούσε κοντά σε σχολεία

Συναγερμός σήμανε στο Τορόντο του Καναδά όταν άνδρας με καραμπίνα περιφερόταν σε δρόμους κοντά σε σχολεία, μόλις λίγες ημέρες μετά το μακελειό στο Τέξας των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με το Reuters, η Αστυνομία του Τορόντο πυροβόλησε και τραυμάτισε τον ύποπτο που περπατούσε σε δρόμο της πόλης κρατώντας όπλο και τέσσερα κοντινά σχολεία τέθηκαν σε κατάσταση αποκλεισμού, δήλωσαν αξιωματούχοι την Πέμπτη. Ένας αστυνομικός πυροβόλησε τον ύποπτο, ο οποίος τραυματίστηκε.

Τι γίνεται με τα σχολεία

Γιατροί βρίσκονταν στον τόπο του περιστατικού, ανέφερε η Αστυνομία του Τορόντο στο Twitter. Η σχολική επιτροπή της περιφέρειας του Τορόντο ανέφερε στο Twitter ότι δύο από τα σχολεία παραμένουν αποκλεισμένα, ενώ άλλα δύο κηρύχθηκαν ασφαλή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.