ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τραγικός θάνατος 31χρονης Κινέζας στην Ινδονησία – Έπεσε σε κρατήρα ενεργού ηφαιστείου ενώ έβγαζε φωτογραφίες (φώτο)

Χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να ανασύρουν το σώμα της οι διασώστες

Τραγικός θάνατος 31χρονης Κινέζας στην Ινδονησία – Έπεσε σε κρατήρα ενεργού ηφαιστείου ενώ έβγαζε φωτογραφίες (φώτο)

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 31χρονη Κινέζα στην Ινδονησία, καθώς την ώρα που προσπαθούσε να βγάλει φωτογραφίες με την ανατολή του ηλίου, έπεσε από ύψος 76 μέτρων σε κρατήρα ενεργού ηφαιστείου!

Το δυστύχημα συνέβη στις 20 Απριλίου στην περιοχή Banyuwangi, με τη νεαρή γυναίκα και τον σύζυγό της να έχουν σκαρφαλώσει στην πλαγιά με ξεναγό για να παρακολουθήσουν την ανατολή από την άκρη του ηφαιστείου.

Όμως την ώρα που η 31χρονη πόζαρε για τις φωτογραφίες, η φούστα της πιάστηκε σε ένα σημείο με αποτέλεσμα να πέσει.

Κατέληξε να πέσει ανάποδα και να βρεθεί στον κρατήρα, κι όλα αυτά μπροστά στα μάτια του τρομοκρατημένου συζύγου της.

Φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά την πτώση της δείχνει τη γυναίκα να ποζάρει στην άκρη του ηφαιστείου με το ένα πόδι σηκωμένο και σύννεφα ατμού να υψώνονται πίσω της.

Χρειάστηκαν περισσότερες από δύο ώρες για να ανασύρουν το σώμα της οι διασώστες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επικαλείται η Daily Mail, η σορός της θα μεταφερθεί στο Μπαλί προτού μεταφερθεί αεροπορικώς στην Κίνα.

Σημειώνεται ότι το συγκρότημα ηφαιστείων Ijen βρίσκεται στην επαρχία της Ινδονησίας Τζαούα Τιμόρ.

Το συγκρότημα είναι γνωστό για τη μπλε φωτιά του, η οποία δημιουργείται από διοξείδιο του θείου που βγαίνει από τον κρατήρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.