
Ιρλανδικά μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ότι ένας άνδρας συνελήφθη στο Δουβλίνο μετά από επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα μαχαίρι στο Δουβλίνο.
Η ιρλανδική αστυνομία έκανε λόγο για «σοβαρό περιστατικό».
Ο συλληφθείς βρίσκεται αυτή τη στιγμή «σε κράτηση σε αστυνομικό τμήμα στο βόρειο τμήμα της πόλης» και η αστυνομία ανέφερε ότι «δεν υπάρχει πλέον κανένας κίνδυνος για το κοινό».
🚨#BREAKING :
Several people are believed to have been stabbed in the Stoneybatter area of the IRELAND capital,a person arrested .
The individual arrested is being detained at a garda station in Dublin. pic.twitter.com/usIL9za5kK
— Prime Fact Chronicles (@ChroniclesPrime) February 9, 2025
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.