ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρεις νεκροί έπειτα από βομβαρδισμό των Ουκρανών στο κέντρο της φιλορωσικής διοίκησης του Ντονέτσκ

Με όπλα που έλαβαν από τη Δύση

Τρεις νεκροί έπειτα από βομβαρδισμό των Ουκρανών στο κέντρο της φιλορωσικής διοίκησης του Ντονέτσκ

Οι ουκρανικές δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα ένα κτίριο όπου στεγάζονται τα κεντρικά γραφεία της τοπικής διοίκησης στο κέντρο του Ντονέτσκ, που τελεί υπό τον έλεγχο των αυτονομιστών, με όπλα που έλαβαν από τη Δύση, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS, επικαλούμενο αξιωματούχους που τοποθέτησε η Ρωσία.

Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν σε σειρά πληγμάτων σήμερα στο Ντονέτσκ, που τελεί υπό τον έλεγχο υποστηριζόμενων από τη Ρωσία αυτονομιστών από το 2014, ανέφερε ο τοποθετημένος από τους Ρώσους δήμαρχος του Ντονέτσκ στο κανάλι του στο Telegram.

Αξιωματούχος των αυτονομιστών δήλωσε πως τουλάχιστον μία από τις οβίδες που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση εκτοξεύθηκε από σύστημα πυροβολικού HIMARS αμερικανικής κατασκευής, σύμφωνα με ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

Δυτικοί αξιωματούχοι έχουν προειδοποιήσει για μια ενδεχόμενη κλιμάκωση των μαχών στην Ουκρανία αυτή την εβδομάδα, καθώς αύριο, Τετάρτη, συμπληρώνονται έξι μήνες από την επίθεση της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Στο μεταξύ, το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας ανακοίνωσε σήμερα ότι οι δυνάμεις του κατέρριψαν ένα ουκρανικό μαχητικό αεροπλάνο SU-27 πάνω από την περιοχή του Χαρκόβου στην ανατολική Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην καθημερινή συνέντευξη Τύπου, η Μόσχα είπε επίσης πως κατέστρεψε δύο αμερικανικής κατασκευής όπλα πυροβολικού Χόβιτζερ M777.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.