ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πιέρ Παλμάντ: Τροχαίο για τον γνωστό Γάλλο ηθοποιό με θύμα μια έγκυο – Γυρνούσε από ερωτικό πάρτι με κοκαΐνη

Ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι αρχές ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό

Πιέρ Παλμάντ: Τροχαίο για τον γνωστό Γάλλο ηθοποιό με θύμα μια έγκυο – Γυρνούσε από ερωτικό πάρτι με κοκαΐνη

Ο Γάλλος κωμικός ηθοποιός Πιερ Παλμάντ, υπό την επήρεια κοκαΐνης, προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα την Παρασκευή (10/2), κοντά στο σπίτι του στο χωριό Cély-en-Bière, με αποτέλεσμα μια έγκυος γυναίκα να χάσει το έμβρυο που κυοφορούσε.

Ο ίδιος νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι αρχές ήδη έχουν ξεκινήσει έρευνα για το περιστατικό.

Ο Παλμάντ είχε διοργανώσει ένα ερωτικό πάρτι στο σπίτι του με άλλους 4 άνδρες και χρήση κοκαΐνης. Το δυστύχημα συνέβη όταν ο ίδιος με άλλους δύο συντρόφους του βγήκαν από την έπαυλη  για να πάρουν φαγητό από κοντινό σούπερ μάρκετ.


Ο Γάλλος κωμικός φέρεται ότι  μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και το όχημά του συγκρούστηκε με άλλο αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα μεταξύ των οποίων και η  έγκυος γυναίκα με  το 6χρονο παιδί της – και οι δύο νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση.

Το δυστύχημα έχει προκαλέσει την οργή της κοινής γνώμης στην Γαλλία καθώς ο ηθοποιός είναι γνωστός για χρήση ουσιών.

Οι δύο συνεπιβάτες τους ηθοποιού ξέφυγαν και αναζητούνται ενώ οι αρχες τους κάλεσαν σήμερα να παραδοθούν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.