ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τυνησία: Βυθίστηκε δεξαμενόπλοιο – Διασώθηκαν τα επτά μέλη του πληρώματος

Το πλοίο εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ έπλεε περίπου 7 μίλια ανοικτά της Γκαμπές

Τυνησία: Βυθίστηκε δεξαμενόπλοιο – Διασώθηκαν τα επτά μέλη του πληρώματος

Ένα δεξαμενόπλοιο, που είχε αποπλεύσει από την Ισημερινή Γουϊνέα με προορισμό τη Μάλτα, βυθίστηκε ανοικτά του λιμανιού Γκαμπές της Τυνησίας, όπως ανέφεραν δύο πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας της αφρικανικής χώρας στο πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με αυτές, το Πολεμικό Ναυτικό της Τυνησίας διέσωσε τα επτά μέλη του πληρώματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το πλοίο, το οποίο μετέφερε χίλιους τόνους καυσίμων, εξέπεμψε σήμα κινδύνου ενώ έπλεε περίπου 7 μίλια ανοικτά της Γκαμπές. Άμεση ήταν η κινητοποίηση των αρχών της Τυνησίας, που έσπευσαν σε βοήθεια, επισημαίνουν οι πηγές στο πρακτορείο Reuters.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.