«Δριμύ κατηγορώ» Πούτιν κατά ΗΠΑ και Βρετανίας: «Οι Αγγλοσάξωνες ανατίναξαν τον Nord Stream»

«Δεν τους έφταναν οι κυρώσεις κατά της Ρωσίας προχώρησαν και σε σαμποτάζ»

«Δριμύ κατηγορώ» Πούτιν κατά ΗΠΑ και Βρετανίας: «Οι Αγγλοσάξωνες ανατίναξαν τον Nord Stream»

Τις ΗΠΑ και την Βρετανία κατονόμασε ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν ως τους ενόχους για την καταστροφή των αγωγών φυσικού αερίου Nord Stream κατά την διάρκεια της ομιλίας του με την ευκαιρία της ενσωμάτωσης των νέων περιοχών της ανατολικής Ουκρανίας στη ρωσική επικράτεια.

«Οι κυρώσεις δεν ήταν αρκετές για τους Αγγλοσάξονες: προχώρησαν και σε σαμποτάζ» δήλωσε ο Πούτιν.

«Είναι δύσκολο να το πιστέψει κανείς, αλλά είναι γεγονός ότι αυτοί οργάνωσαν τις εκρήξεις στον διεθνή αγωγό φυσικού αερίου Nord Stream», είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

 Παράλληλα ο Ρώσος πρόεδρος προειδοποίησε την Δύση  ακόμα και για τη χρήση πυρηνικών, για την προστασία των περιοχών που περιήλθαν στην Ρωσία, άφησε ο Πούτιν στη διάρκεια της ομιλίας του στη φιέστα της Παρασκευής, στο Κρεμλίνο.

«Θέλω να με ακούσουν οι αρχές του Κιέβου και τα πραγματικά αφεντικά τους στη Δύση: οι άνθρωποι στο Ντονέτσκ, το Λουχάνσκ, τη Χερσώνα και τη Ζαπορόζια γίνονται πολίτες μας. Για πάντα!» είπε ο Ρώσος πρόεδρος.

«Η Ρωσία δεν θα προδώσει ποτέ τους κατοίκους των τεσσάρων περιοχών» συνέχισε ο Πούτιν.

«Θα υπερασπιστούμε τη γη μας με όλες τις δυνάμεις και τα μέσα που διαθέτουμε, θα κάνουμε τα πάντα για να εξασφαλίσουμε την ασφαλή ζωή του λαού μας. Αυτή είναι η μεγάλη απελευθερωτική αποστολή του λαού μας» συμπλήρωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.