ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Β.Πούτιν: «Υπάρχει θετική δυναμική στην Τσετσενία χάρη στον Ρ.Καντίροφ»

Οι δύο άνδρες συναντήθηκαν την Πέμπτη

Β.Πούτιν: «Υπάρχει θετική δυναμική στην Τσετσενία χάρη στον Ρ.Καντίροφ»

Με τον ηγέτη της Τσετσενίας Ραμζάν Καντίροφ συναντήθηκε την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, σύμφωνα με δημοσιογράφο της κρατικής τηλεόρασης.

Σύντομο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε από τον δημοσιογράφο Πάβελ Ζαρούμπιν δείχνει τους δύο άνδρες να ανταλλάσσουν σχόλια.

Ο Πούτιν δήλωσε ότι υπάρχει «θετική δυναμική» στην Τσετσενία, χάρη κυρίως στον Καντίροφ και την ομάδα του. Ο Καντίροφ εμφανίστηκε να του δίδει κάποια έγγραφα από έναν φάκελο.

Ο Πούτιν έχει δώσει στον Καντίροφ απόλυτη ελευθερία για να κυβερνά την κυρίως μουσουλμανική περιοχή στο νότο της Ρωσίας με αντάλλαγμα τη σταθερότητα στην περιοχή καθώς και πίστη ύστερα από τους πολέμους τις δεκαετίες του 1990 και του 2000 κατά τις οποίες προσπάθησε να αποσχισθεί από τη Μόσχα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Καντίροφ έχει καλλιεργήσει την εικόνα ενός αδίστακτου συμμάχου του Πούτιν και επιθετικού υποστηρικτή για τον πόλεμο της Ρωσίας στην Ουκρανία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.