«Σε καταραμένο τόπο Μάη μήνα βρέχει» λένε. Όταν χιονίζει Μάη μήνα;

Β.Ζελένσκι: Ανακοίνωσε την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας σε Ντνίπρο και Οδησσό

«Θα αναπτυχθούν επιπλέον συστήματα ραντάρ, μέσα ηλεκτρονικού πολέμου και περισσότερο στρατιωτικό προσωπικό»

Β.Ζελένσκι: Ανακοίνωσε την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας σε Ντνίπρο και Οδησσό

Ο Ουκρανός πρόεδρος, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ανακοίνωσε την ενίσχυση της αντιαεροπορικής άμυνας σε δύο κρίσιμες πόλεις, την Ντνίπρο και την Οδησσό.

Όπως ανέφερε σε μήνυμά του, στο Ντνίπρο θα αναπτυχθούν επιπλέον συστήματα ραντάρ, μέσα ηλεκτρονικού πολέμου και περισσότερο στρατιωτικό προσωπικό. Αντίστοιχες ενισχύσεις προγραμματίζονται και για την Οδησσό, με τον ίδιο να σημειώνει ότι οι επιδόσεις στην αναχαίτιση επιθέσεων έχουν ήδη βελτιωθεί, αλλά απαιτείται περαιτέρω ενίσχυση.

Το Ντνίπρο, σημαντικό βιομηχανικό κέντρο, έχει δεχθεί συνεχόμενα πλήγματα με πυραύλους και drones, ενώ η Οδησσός και η ευρύτερη περιοχή της παραμένουν συχνός στόχος μη επανδρωμένων επιθέσεων, λόγω της στρατηγικής τους σημασίας.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.