ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βαλτιμόρη: «Έπαθα σοκ» λέει Έλληνας οδηγός που πέρασε από την γέφυρα λίγο πριν την κατάρρευση

«Το μυαλό μου γύρισε χιλιάδες στροφές - Θα μπορούσαμε να περνάμε κι εμείς»

Βαλτιμόρη: «Έπαθα σοκ» λέει Έλληνας οδηγός που πέρασε από την γέφυρα λίγο πριν την κατάρρευση

Ένας Έλληνας φορτηγατζής, ο Δημήτρης Ψεύτογλου που διέσχισε την γέφυρα της Βαλτιμόρης λίγο πριν καταρρεύσει, περιέγραψε την εμπειρία του.

«Εγώ πέρασα την Κυριακή από εκεί πέρα. Περνάω πολύ συχνά, αλλά περάσαμε από εκεί την Κυριακή. Κατά τις 12:30 περίπου. Πηγαίναμε στην Φιλαδέλφεια κι έτυχε να περάσουμε από εκεί. Κανένα 48ωρο περίπου (σ.σ. πριν από την κατάρρευση)» δήλωσε αρχικά σε τηλεοπτικό σταθμό.

Περιέγραψε, επίσης, την δομή της γέφυρας: «Έχει δύο τσιμεντένιους πυλώνες, που είναι κρεμαστοί για να περνάνε τα καράβια από κάτω. Έχει 56 μέτρα ύψος και μήκος 2,5 χιλιόμετρα. Το καράβι πήγε και χτύπησε τον ένα πυλώνα, οπότε κατέρρευσε πολύ εύκολα. Χτύπησε το αριστερό κομμάτι».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφερόμενος στην αντίδρασή του όταν έμαθε το τραγικό συμβάν δήλωσε: «Τρίτη πρωί που ξύπνησα κι άνοιξα το τηλέφωνο, είδα τι συνέβη. Έπαθα σοκ. Δεν ήξερα τι είχε γίνει ακριβώς. Δεν ήξερα πόσοι ήταν οι νεκροί. Το μυαλό μου γύρισε χιλιάδες στροφές. Θα μπορούσαμε να περνάμε κι εμείς, γιατί οδηγούμε μέρα και νύχτα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.