ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βανδάλισαν το μεγκα-γιότ Κάος στην Ίμπιζα

Αξίας 300 εκατομμυρίων δολαρίων

Βανδάλισαν το μεγκα-γιότ Κάος στην Ίμπιζα

Μια πρωτοφανής διαμαρτυρία στην μαρίνα της πρόσοψης του λιμανιού της Ίμπιζα όπου βρίσκονται δεκάδες πολυτελή γιότ έγινε το πρωί της Κυριακής από ακτιβιστές της περιβαλλοντικής ομάδας Futuro Vegetal.

Δύο μέλη της ομάδας, στόχευσαν το μέγα γιοτ «Kaos» και χρησιμοποιώντας πυροσβεστήρες έριξαν μπογιές στο πολυτελές σκάφος.

Η Πολιτική Φρουρά στάλθηκε αμέσως στο σημείο, όπου συνέλαβε τους εμπλεκόμενους.

Η περιβαλοντική ομάδα Futuro Vegetal ισχυρίζεται ότι η διαμαρτυρία αυτή αφορούσε την κλιματική κρίση και τις εκπομπές υδρογονανθράκων που επηρεάζουν άμεσα το θαλάσσιο περιβάλλον μολύνοντας τον αέρα και το νερό, ενώ συμβάλλουν επίσης στην κλιματική αλλαγή προάγοντας τις επιπτώσεις της υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Το Kaos, ένα γιοτ με σημαία Τζαμάικας, έχει μήκος 110 μέτρα και ζυγίζει 4.523 τόνους. Κατασκευασμένο το 2017, αυτό το σκάφος εκτιμάται στα 300 εκατομμύρια ευρώ. Το ετήσιο κόστος συντήρησής του κυμαίνεται μεταξύ 20 και 30 εκατομμυρίων δολαρίων, σύμφωνα με το superyachtfan.com.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανήκει στη κληρονόμο της Walmart, Νάνσι Γουόλτον, της οποίας η περιουσία ανέρχεται στα 8,7 δισεκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Forbes.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.