ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βενετία: Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε τρία άτομα για το δυστύχημα με το λεωφορείο

Στο επίκεντρο της έρευνας είναι το προστατευτικό κιγκλίδωμα της αερογέφυρας

Βενετία: Η εισαγγελία άσκησε ποινική δίωξη σε τρία άτομα για το δυστύχημα με το λεωφορείο

Η εισαγγελία της Βενετίας, άσκησε ποινική δίωξη σε τρία άτομα για το πολύνεκρο τροχαίο με το λεωφορείο, την ώρα που οι έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος να είναι σε εξέλιξη.

Η La Repubblica αναφέρει ότι διώκονται ο Μάσιμο Φιορέσε, διευθύνων σύμβουλος και νομικός εκπρόσωπος της εταιρείας La linea, ιδιοκτήτριας του μοιραίου λεωφορείου, ο Ρομπέρτο Ντι Μπουσόλο, εκτελεστικός μηχανικός του δήμου της Βενετίας, αρμόδιος για τις μετακινήσεις και τη βιωσιμότητα της περιοχής και ο Αλμπέρτο Τσεζάρο, αρχιτέκτονας και υπάλληλος του ίδιου τομέα.

Η εισαγγελία της Βενετίας σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα έχει ανοίξει φάκελο κατά αγνώστων για πολλαπλή ανθρωποκτονία εξ αμελείας από την επόμενη μέρα του δυστυχήματος.

Στο επίκεντρο της έρευνας είναι το προστατευτικό κιγκλίδωμα της αερογέφυρας, για το οποίο εκκρεμεί τεχνική αξιολόγηση, που θα γίνει με εμπειρογνώμονα που θα ανατεθεί από την εισαγγελία.

Σκοπός είναι να διερευνηθεί κατά πόσο το κιγκλίδωμα τηρούσε τα πρότυπα ασφαλείας και ποιος μπορεί να ήταν ο ρόλος του στο δυστύχημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο εισαγγελέας της Βενετίας δήλωσε ότι δεν προκύπτει σύγκρουση του λεωφορείου με άλλα οχήματα. Ο τραγικός απολογισμός είναι 21 νεκροί και 15 τραυματίες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.