Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Στο βίντεο σοκ που ακολουθεί, φαίνονται αστυνομικοί με εξοπλισμό ελέγχου ταραχών σε δρόμο του Παρισιού γύρω από ένα κατεστραμμένο και λεηλατημένο κατάστημα (φαίνεται επιγραφή τύπου Kiko ή παρόμοια), να συμμετέχουν και αυτοί στην κλοπή των εμπορευμάτων!


Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση ή έρευνα της γαλλικής αστυνομίας (IGPN κ.λπ.) για αυτό το περιστατικό.

Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους και δείχνουν την παρακμή στην οποία βυθίζεται εδώ και χρόνια η Γαλλία του Μακρόν.

Σημειώνεται ότι τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν εκτεταμένες λεηλασίες καταστημάτων σε Παρίσι, Μασσαλία, Λυών, Νίκαια και αλλού, με εκατοντάδες έως και πάνω από 2.000 συλλήψεις συνολικά, και σημαντικές ζημιές.

Το δημαρχείο της Λιμόζ, ένα κτίριο 140 ετών που είχε επιβιώσει από δύο παγκόσμιους πολέμους, τυλίχθηκε στις φλόγες και η στέγη του κατέρρευσε κατά τη διάρκεια διαδηλώσεων ενάντια στο κόστος ζωής, οι οποίες σάρωσαν τη Γαλλία. 

Προκάλεσε αλγεινή εντύπωση το γεγονός ότι η αστυνομία δεν μπόρεσε να το προστατέψει.

Βέβαια αν στελέχη της συμμετέχουν σε λεηλασίες τότε αυτό σημαίνει πως το κόστος ζωής έχει επηρεάσει σε υπερθετικό βαθμό και τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να μην έχουν την διάθεση να καταστείλουν τις ταραχές αυτές που διοργανώνονται πρωτίστως από παρακμιακές και περιθωριακές ομάδες σε συνεργασία με εξτρεμιστικά μουσουλμανικά στοιχεία.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram