
Άνδρες της ρωσικής υπηρεσίας ασφάλειας (FSB), προχώρησαν στην εξόντωση Ουκρανών σαμποτέρ.
Στα πλάνα που εξασφάλισε το Ria Novosti, φαίνεται η στιγμή που οι ένοπλοι άνδρες ανοίγουν πυρ και γαζώνουν το αμάξι των Ουκρανών, στο Αλτάι.
Δείτε το βίντεο:
The FSB released a video of the liquidation of saboteurs who, on orders from Kiev, were planning to derail trains in Altai.
🔹 RIA Novosti pic.twitter.com/A7v6YZTu1v
— Victor vicktop55 commentary (@vick55top) November 24, 2025
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι συγκεκριμένοι ετοίμαζαν επίθεση στη σιδηροδρομική γραμμή της περιοχής.
Η FSB έχει δείξει ουκ ολίγες φορές ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών, ως τους συνεργούς ουκρανικών κατασκοπευτικών και εμπρηστικών οργανώσεων, που αποβλέπουν στην διασάλευση υποδομών της Ρωσικής Ομοσπονδίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.