
Στη δημοσιότητα ήρθε βίντεο που δείχνει έναν νεαρό Ουκρανό να τα «βάζει» με ομάδα στρατολόγων, προκειμένου να σώσει συγγενή του από την σύλληψη.
Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο νεαρός επιτίθεται στους στρατολόγους και τους ξυλοκοπά, παρόλο που είναι μόνος του.
‼️🇺🇦🏴☠️Ukrainian berserker! – a young man brutally beat up a crowd of TCC militants, saving a loved one from conscription
▪️It is reported that a young man in Mykolaiv was saving his relative, whom TCC militants were trying to forcibly bury.
▪️The exact date of the photo is… pic.twitter.com/662m0iTUJB— Ignorance, the root and stem of all evil (@ivan_8848) June 11, 2026
Δεν είναι γνωστό σε ποια περιοχή της Ουκρανίας σημειώθηκε το περιστατικό.
Σημειώνεται πως οι πρακτικές των στρατολόγων στην Ουκρανία έχουν προκαλέσει «κύμα» αντιδράσεων από τους πολίτες.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.