ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βίντεο: Οι οπαδοί των Κάνσας Σίτι Τσιφς συλλαμβάνουν τον έναν από τους δράστες της φονικής επίθεσης!

Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ μετά το τέλος της παρέλασης του θριάμβου για την κατάκτηση του Superbowl από την ομάδα του Κάνσας

Βίντεο: Οι οπαδοί των Κάνσας Σίτι Τσιφς συλλαμβάνουν τον έναν από τους δράστες της φονικής επίθεσης!

Ο ένας εκ των δραστών της φονικής επίθεσης στο Κάνσας Σίτι, «συνελήφθη» από τους οπαδούς των Κάνσας Σίτι Τσιφς, αλλιώς τα θύματα θα ήταν πολύ περισσότερα!

Συνολικά έχουν συλληφθεί τρεις ύποπτοι.

Στο βίντεο που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο, οι οπαδοί της ομάδας κυνήγησαν τον έναν από τους υπόπτους και με αυτοθυσία τελικά τον έπιασαν.

O πρώτος που τον έπιασε, ο Πολ Κοντρέρας, είπε: «Δεν δίστασα, απλά το έκανα. Μόλις τον είδα του έκανα τάκλινγκ και το ίδιο έκανε και ένας άλλος κύριος δίπλα μου. Του έπεσε το όπλο από το χέρι ή από το μανίκι. Φώναζα, που είναι οι αστυνομικοί; Που είναι.»

Το τάκλινγκ του Κοντρέρας έσωσε πολλούς αθώους ανθρώπους.

Οι ένοπλοι άνοιξαν πυρ μετά το τέλος της παρέλασης του θριάμβου για την κατάκτηση του Superbowl με απολογισμό έναν νεκρό και τουλάχιστον 22 τραυματίες.

Νεκρή είναι μια 45χρονη μητέρα!

Οι παρελάσεις του θριάμβου στις ΗΠΑ για κάθε ομάδα που κατακτά το πρωτάθλημα είτε στο NFL (αμερικάνικο ποδόσφαιρο μία εκδοχή του ράγκμπι), είτε στο NBΑ (μπάσκετ), είτε στο ΝΗL (χόκεϊ στον πάγο), είτε στην MLB (μπέιζμπολ), είτε στην MLS (κανονικό ποδόσφαιρο), αποτελούν το γεγονός της χρονιάς για την πόλη στην οποία ανήκουν και χιλιάδες άνθρωποι σπεύδουν να γιορτάσουν.

Για το Κάνσας Σίτι, η κατάκτηση του Superbowl από τους Τσιφς (το τρίτο μέσα σε πέντε χρόνια), ήταν γεγονός περηφάνιας για τους κατοίκους και είχαν ξεχυθεί μαζικά στους δρόμους.

https://twitter.com/SeanLe16387679/status/1758001127864574254

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.