
Ένας άνδρας στο Πακιστάν ξέθαψε τα πτώματα 48 γυναικών από τους τάφους τους και τις βίασε!
Απίστευτη είδηση που δείχνει για ακόμα μία φορά πως οι πληθυσμοί αυτών των χωρών δεν μπορούν να ταιριάξουν σε χώρες όπως οι ευρωπαϊκές.
Ο ίδιος πάντως δήλωσε μεταμελημένος!
A Muslim man in Pakistan exhumed the bodies of 48 women from their graves and raped them.
– @Pseudo_Prophet_ pic.twitter.com/IpXF0KLhaN
— Imtiaz Mahmood (@ImtiazMadmood) April 12, 2026
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.