ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιβλέπει ασκήσεις τακτικής μονάδας πυρηνικού πολέμου

Ο πύραυλος που εκτοξεύτηκε στις 4 Οκτωβρίου ήταν βαλλιστικός μέσου βεληνεκούς (IRBM)

Βόρεια Κορέα: Ο Κιμ Γιονγκ Ουν επιβλέπει ασκήσεις τακτικής μονάδας πυρηνικού πολέμου

Ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν επέβλεψε και καθοδήγησε γυμνάσια τακτικής μονάδας πυρηνικού πολέμου της χώρας από την 25η Σεπτεμβρίου ως την 9η Οκτωβρίου, μετέδωσε σήμερα το επίσημο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA.

Ο Βορειοκορεάτης αρχηγός δεσμεύτηκε ότι θα ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις και πρόσθεσε πως δεν βλέπει καμία ανάγκη για διάλογο με τους αντιπάλους της Πιονγκγιάνγκ.

Σύμφωνα με το πρακτορείο, το όπλο που εκτοξεύθηκε δοκιμαστικά την 4η Οκτωβρίου —κατά το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας, ήταν βαλλιστικός πύραυλος μέσου βεληνεκούς (IRBM)— και πέρασε πάνω από την Ιαπωνία μόλις αναπτύχθηκε και η δοκιμή του είχε σκοπό να σταλεί δυνατότερη και σαφέστερη προειδοποίηση στους εχθρούς της Πιονγκγιάνγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.