ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόρεια Ουαλία: Αγνοείται παρέα τεσσάρων εφήβων – Πήγαν για κάμπινγκ και εξαφανίστηκαν

Τεράστια επιχείρηση για τον εντοπισμό τους

Βόρεια Ουαλία: Αγνοείται παρέα τεσσάρων εφήβων – Πήγαν για κάμπινγκ και εξαφανίστηκαν

Τέσσερις έφηβοι που πήγαν για κάμπινγκ στη Βόρεια Ουαλία αγνούνται με τις αρχές να έχουν στήσει μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό τους.

Οι έφηβοι Τζέβον Χιρτς, Χάβεϊ Όουεν, Γουίλφ Χέντερσον και Χούγκο Μόρις εθεάθησαν για τελευταία φορά στην περιοχή Πορθμάντογκ την Κυριακή το πρωί.

Οι νεαροί επρόκειτο να επιστρέψουν στο σπίτι τους τη Δευτέρα, ωστόσο κανείς από αυτούς δεν επικοινώνησε με φίλους ή συγγενείς, ούτε ήταν ενεργοί στο WhatsApp.

Το αυτοκίνητο με το οποίο ταξίδευαν εντοπίστηκε σήμερα στην περιοχή, με τις Αρχές να έχουν αποκλείσει το σημείο.

Η Κρίσταν Όουεν, η μητέρα του Χάρβεϊ, ενός 17χρονου μαθητή, δήλωσε ότι δεν γνώριζε καν πως ο γιος της είχε πάει για κάμπινγκ και νόμιζε ότι θα έμενε στο σπίτι του παππού ενός φίλου του για το βράδυ.

«Αν ήξερα πού θα πήγαινε, δεν θα τον άφηνα λόγω των χειμερινών καιρικών συνθηκών. Είναι όλα τους έξυπνα παλικάρια και ελπίζουμε ότι απλώς πάρκαραν, χάθηκαν και πως είναι καλά». Να σημειωθεί πως στην περιοχή η θερμοκρασία πέφτει κάτω από τους μηδέν βαθμούς τέτοια εποχή.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, κανένας από τους τέσσερις εφήβους δεν ήταν έμπειρος κατασκηνωτής και είχαν μαζί τους μόνο μία σκηνή και υπνόσακους.

Η Λίζα Κόρφιλντ, της οποίας η κόρη είναι η κοπέλα του 17χρονου Γουίλφ, δήλωσε στην Daily Mail: «Δεν είναι έμπειροι κατασκηνωτές. Δεν έχουν ξαναπάει ποτέ εκεί. Θα πήγαιναν μόνο για ένα βράδυ, οπότε έχουν μόνο μία σκηνή και υπνόσακους».

Η μητέρα του Χάρβεϊ αναδημοσίευσε την ανάρτηση έκκλησης που μοιράστηκε η αστυνομία της της Βόρειας Ουαλίας στο Facebook και έγραψε: «Έχω τρελαθεί από την ανησυχία, ένα από αυτά τα αγόρια είναι ο γιος μου ο Χάρβεϊ, παρακαλώ μοιραστείτε και κάντε tag οποιονδήποτε στην Ουαλία ή επικοινωνήστε με οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί να έχετε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ένα άλλο μέλος της οικογένειας, η Μελ Χιρστ, δήλωσε ότι ήταν «απελπισμένοι για οποιαδήποτε είδηση» και παρακάλεσε τον κόσμο να συνεχίζει να μοιράζεται την ανάρτηση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.