ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βούλιαξε τουριστικό σκάφος στην Ιαπωνία: Αγνοούνται 26 επιβάτες – Ανάμεσά τους και παιδιά

Το πλήρωμα του πλοίου ανέφερε ότι η πλώρη είχε πλημμυρίσει

Βούλιαξε τουριστικό σκάφος στην Ιαπωνία: Αγνοούνται 26 επιβάτες – Ανάμεσά τους και παιδιά

Ένα τουριστικό σκάφος με 26 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, βυθίστηκε ανοιχτά της Ιαπωνίας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι δεν υπάρχουν σημάδια επιζώντων.

Το σκάφος φαίνεται ότι έστειλε προειδοποίηση στην ακτοφυλακή της Ιαπωνίας ότι βυθιζόταν. Το πλήρωμα του πλοίου ανέφερε ότι η πλώρη είχε πλημμυρίσει.

Το πλήρωμα και οι επιβάτες φορούσαν σωσίβια, αλλά μέχρι στιγμής δεν βρέθηκαν επιζώντες.

Στο πλοιάριο βρίσκονταν 26 επιβάτες, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά, και όλοι τους αγνοούνται εδώ και περίπου επτά ώρες.

Όπως αναφέρει η Daily Mail – θεωρείται ότι έστειλε κλήση, προειδοποιώντας ότι βυθιζόταν στα ανοιχτά της χερσονήσου Shiretoko στο βόρειο Χοκάιντο πριν χαθεί η επαφή, σύμφωνα με την ιαπωνική ακτοφυλακή.

Η ακτοφυλακή έλαβε αρχικά επαφή από το πλήρωμα του σκάφους γύρω στη 1.15 μ.μ. τοπική ώρα, πριν στείλει πέντε περιπολικά σκάφη και δύο αεροσκάφη για την έρευνα, σύμφωνα με το εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο NHK.

Στο πλοίο επέβαιναν 24 επιβάτες, μεταξύ των οποίων δύο παιδιά και δύο μέλη του πληρώματος, πρόσθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός.

Η ακτοφυλακή έχασε στη συνέχεια την επαφή με το πλήρωμα, προτού αποσταλούν ελικόπτερα έρευνας στην περιοχή, περίπου τέσσερις ώρες μετά την αποστολή του σήματος κινδύνου.

Οι διασώστες έχουν συστήσει μία ομάδα αναζήτησης των αγνοουμένων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι η χερσόνησος Shiretoko είναι μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO για τη μοναδική άγρια ​​ζωή της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.