ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πάντως εμείς τα μανιτάρια τα προτιμούμε «σοτέ» και όχι πυρηνικά!

Βραζιλία: Bodybuilder ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 31χρονη σύντροφό του – Της προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο (βίντεο)

Κατέληξε το βράδυ της Κυριακής αφού έδωσε μια εβδομάδα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο

Βραζιλία: Bodybuilder ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 31χρονη σύντροφό του – Της προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο (βίντεο)

Μια 31χρονη βρήκε τραγικό θάνατο στη Βραζιλία, όταν ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον bodybuilder σύντροφό της στις 10 Μαΐου, ο οποίος της προκάλεσε κάταγμα στο κρανίο και τη σπονδυλική στήλη καθώς και επτά σπασμένα πλευρά.

Η άτυχη Μαρσέλα ντε Σόουζα κατέληξε το βράδυ της Κυριακής αφού έδωσε μια εβδομάδα μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στο νοσοκομείο στο οποίο μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη.

Ο Ιγκόρ Πόρτο, όπως είναι το όνομα του bodybuilder, είπε στους γιατρούς του νοσοκομείου στο οποίο ο ίδιος μετέφερε χωρίς τις αισθήσεις του την 31χρονη, ότι η γυναίκα είχε πέσει την ώρα που καθάριζε το σπίτι στο οποίο έμεναν.

Τα τραύματα, ωστόσο, της 31χρονης δεν συμβάδιζαν με την εκδοχή αυτή, με τους γιατρούς να ενημερώνουν τις αρχές της Βραζιλίας.

Το βίντεο με τη στιγμή της μεταφοράς στο νοσοκομείο της 31χρονης:

Η έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι του ζευγαριού επέτεινε τις αμφιβολίες για την εκδοχή του bodybuilder, ο οποίος τελικά συνελήφθη την Παρασκευή.

Όπως προέκυψε η 31χρονη είχε ασφαλιστικά μέτρα κατά του bodybuilder όταν είχαν χωρίσει, τα οποία, όμως, απέσυρε αφού επανασυνδέθηκαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά τον θάνατο της 31χρονης ο bodybuilder κατηγορείται για ανθρωποκτονία με την υπεράσπισή του να ζητά να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς, όπως υποστηρίζουν οι δικηγόροι του, δεν είναι ύποπτος φυγής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.