ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Εντοπίστηκαν εννέα πτώματα – Ξεκίνησε έρευνα από την αστυνομία

Τουλάχιστον τα τρία από τα θύματα ήταν παιδιά

Βραζιλία: Εντοπίστηκαν εννέα πτώματα – Ξεκίνησε έρευνα από την αστυνομία

Η αστυνομία της χώρας ανακοίνωσε ότι εννιά πτώματα, τα επτά από τα οποία ήταν απανθρακωμένα, βρέθηκαν χθες Δευτέρα σε δυο γειτονικά σπίτια σε αγροτική περιοχή στην πολιτεία Μπαΐα, στη βορειοανατολική Βραζιλία.

Η αστυνομία πρόσθεσε πως έχει αρχίσει να διενεργεί έρευνα για το «έγκλημα» αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέσων ενημέρωσης, τουλάχιστον τα τρία από τα θύματα ήταν παιδιά.

Οι αρχές ανέφεραν ότι «η αστυνομία συνεχίζει την έρευνά της για το έγκλημα με εννέα νεκρούς», χωρίς να υπεισέλθουν σε λεπτομέρειες για τα αίτια των θανάτων, ούτε για τα τεκμήρια, ή τα σενάρια.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της αστυνομίας: «Από τα εννιά πτώματα που εντοπίστηκαν στα δυο σπίτια τα πέντε ήταν εντελώς απανθρακωμένα, δύο εν μέρει και άλλα δύο δεν είχαν εγκαύματα»

Το «έγκλημα» στο οποίο αναφέρονται οι αρχές διαπράχθηκε στη Μάτα τζι Σαν Ζουάου, 60 χιλιόμετρα από το Σαλβαντόρ.

Έδωσαν καταθέσεις κάτοικοι της περιοχής και συγγενείς των θυμάτων.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1, οι αρχές κάνουν την υπόθεση πως επρόκειτο για «σφαγή» συνδεόμενη με ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών οι οποίες διακινούν ναρκωτικά.

Παιδί που επέζησε διακομίστηκε σε νοσοκομείο με «πολύ σοβαρά εγκαύματα», πάντα σύμφωνα με την αστυνομία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην πολιτεία Μπαΐα διαπράχθηκαν την περασμένη χρονιά 6.600 ανθρωποκτονίες. Η Μπαΐα καταγράφει τον δεύτερο υψηλότερο δείκτη φόνων στην πελώρια χώρα (47,1 ανά 100.000 κατοίκους), υπερδιπλάσιο του εθνικού μέσου όρου (23,4 ανά 100.000), σύμφωνα με τους αριθμούς του Βραζιλιάνικου Φόρουμ για τη Δημόσια Ασφάλεια (FBSP).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.