ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: Η στιγμή που 40χρονη πέφτει από ρόδα λούνα παρκ σε εστιατόριο και σκοτώνεται ακαριαία (βίντεο)

Μετά την πτώση της υπέστη καρδιακή ανακοπή

Βραζιλία: Η στιγμή που 40χρονη πέφτει από ρόδα λούνα παρκ σε εστιατόριο και σκοτώνεται ακαριαία (βίντεο)

Ένα βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα, δείχνει τη συγκλονιστική στιγμή όπου η 40χρονη Maria do Carmo έπεσε από ρόδα λούνα παρκ σε εστιατόριο στη Βραζιλία και σκοτώθηκε.

Όπως θα δείτε στο βίντεο, η Maria do Carmo φαίνεται να κάθεται σε ένα από τα μεταλλικά παγκάκια της ρόδας και να μιλάει σε κάποιους από κάτω, όταν ένας άνδρας περιστρέφει το χειροκίνητο παιχνίδι.

Η 49χρονη στη συνέχεια έπεσε μπρούμυτα και χτύπησε το στήθος της σε μία από τις σιδερένιες ράβδους της ρόδας.

Μετά την πτώση της, η do Carmo υπέστη καρδιακή ανακοπή και δέχθηκε επείγουσα βοήθεια από έναν νοσηλευτή, ο οποίος βρισκόταν κοντά.

Η πυροσβεστική υπηρεσία έφτασε στο σημείο, χρησιμοποίησε απινιδωτή και πραγματοποίησε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση σε μια προσπάθεια να την επαναφέρει.

Οι Αρχές έκλεισαν την πρόσβαση στον τροχό του λούνα παρκ, ο οποίος βρίσκεται σε παιδική χαρά εστιατορίου.

Ο χώρος της ρόδας λούνα παρκ διαθέτει πινακίδα που αναφέρει ότι είναι προσβάσιμος μόνο για άτομα ηλικίας 5 έως 10 ετών.

Το εστιατόριο λειτουργεί εδώ και εννέα χρόνια και έχει έγκυρη άδεια λειτουργίας και άδεια που εκδόθηκε από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ωστόσο, η πυροσβεστική δήλωσε ότι δεν ήταν καθήκον της να επιθεωρήσει τη ρόδα λούνα παρκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.