ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βραζιλία: Τέσσερις νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου στο Σάο Πάολο

Νεκροί είναι ο 32χρονος πιλότος και οι τρεις επιβάτες ηλικίας 28, 30 και 42 ετών

Βραζιλία: Τέσσερις νεκροί από τη συντριβή ελικοπτέρου στο Σάο Πάολο

Τέσσερις άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαιναν συνετρίβη χθες Παρασκευή σε συνοικία του Σάο Πάολο, της πολυπληθέστερης πόλης στη Βραζιλία.

Το ελικόπτερο, ένα Robinson R44 Raven II, που εκτελούσε πτήσεις για λογαριασμό ιδιωτικής εταιρίας, συνετρίβη στις 14:35 (τοπική ώρα) στη συνοικία Μπάρα Φούντα της βραζιλιάνικης μεγαλούπολης.

Νεκροί είναι ο 32χρονος πιλότος και οι τρεις επιβάτες (ηλικίας 28, 30 και 42 ετών), σύμφωνα με την Πυροσβεστική.

Από τα συντρίμμια του ελικοπτέρου υπέστησαν ζημιές εννέα σταθμευμένα οχήματα, ενώ δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί κατοίκων ή περαστικών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.