ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Βρετανία: Η στιγμή που κρατούμενος προσπαθεί να μαχαιρώσει σωφρονιστικό υπάλληλο

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε 14 επιπλέον χρόνια φυλάκισης για απόπειρα φόνου

Βρετανία: Η στιγμή που κρατούμενος προσπαθεί να μαχαιρώσει σωφρονιστικό υπάλληλο

Πλάνα από ένα σοκαριστικό βίντεο ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τα οποία καταγράφουν την στιγμή που ένας κρατούμενος επιτίθεται με μαχαίρι σε σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές  Bullingdon της Βρετανίας.

Στο οπτικό υλικό φαίνεται ο 41χρονος δράστης να παρακολουθεί τους δύο φρουρούς που βρίσκονται στο διάδρομο των φυλακών.

Τότε βγάζει το μαχαίρι από την τσέπη του και επιτίθεται πισώπλατα στον έναν, προσπαθώντας μάλιστα να τον καρφώσει στο λαιμό, ευτυχώς χωρίς αποτέλεσμα.

Ο φύλακας καταφέρνει να αποφύγει το χτύπημα και στη συνέχεια μαζί με τον συνάδελφό του ακινητοποιούν τον κρατούμενο, ενώ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα σπεύδουν και άλλοι φρουροί.

Ο κρατούμενος καταδικάστηκε σε 14 επιπλέον χρόνια φυλάκισης για απόπειρα φόνου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.