ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στη έδαφος!

Χ.Ακάρ: «Δεν θα κάνουμε ποτέ κάτι εναντίον των Σύρων»

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας παρείχε σύντομη ενημέρωση για την τριμερή Τουρκίας-Συρίας-Ρωσίας

Χ.Ακάρ: «Δεν θα κάνουμε ποτέ κάτι εναντίον των Σύρων»

Λεπτομέρειες για τη συνάντηση που είχε χθες στη Μόσχα με τους υπουργούς Άμυνας Ρωσίας, Συρίας και τους επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών των συγκεκριμένων χωρών σχετικά με τις εξελίξεις στη Συρία, έδωσε το απόγευμα της Πέμπτης (29/12) ο Χουλουσί Ακάρ.

«Έχουμε κάνει το καθήκον μας για να διασφαλίσουμε και να διατηρήσουμε την ειρήνη, την ηρεμία και τη σταθερότητα στην περιοχή μας. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε και στο μέλλον» είπε αρχικά ο Τούρκος υπουργός.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε κάτι εναντίον των Σύρων αδελφών μας που ζουν στην Τουρκία και τη Συρία. Ποτέ δεν είχαμε και ποτέ δεν θα έχουμε συμπεριφορά που θα τους βάλει σε μπελάδες. Όλοι θα πρέπει να το γνωρίζουν αυτό και να ενεργούν αναλόγως» πρόσθεσε ο Ακάρ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=WbdgXWzyEdE

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.