Τελικά «ΝΔ» σημαίνει «Νέα Δικογραφία»;

«Χάος» σε πτήση από τη Βαρσοβία προς τα Χανιά: Τουρίστριες έσπασαν το χέρι αστυνομικού

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές

«Χάος» σε πτήση από τη Βαρσοβία προς τα Χανιά: Τουρίστριες έσπασαν το χέρι αστυνομικού

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σκηνές έντασης εκτυλίχθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στα Χανιά, όταν μία από τις δύο γυναίκες που προκάλεσαν αναστάτωση σε πτήση από τη Βαρσοβία φέρεται να επιτέθηκε σε αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον σοβαρά στο χέρι.

Ο ένστολος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα, ενώ οι δύο αλλοδαπές συνελήφθησαν από τις Αρχές.

Το περιστατικό σημειώθηκε σε αεροσκάφος που εκτελούσε το δρομολόγιο Βαρσοβία–Χανιά, με πρωταγωνίστριες δύο γυναίκες από τη Λευκορωσία, ηλικίας 45 και 47 ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της πτήσης προκάλεσαν αναστάτωση στους επιβάτες και στο πλήρωμα, καθώς φέρονται να κάπνιζαν μέσα στο αεροπλάνο, να φώναζαν και να αγνοούσαν τις συστάσεις των αεροσυνοδών.

Το πλήρωμα ενημέρωσε τις αρμόδιες Αρχές πριν από την προσγείωση και στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» περίμεναν αστυνομικοί προκειμένου να προχωρήσουν στις απαραίτητες ενέργειες.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της επέμβασης, η μία από τις δύο γυναίκες φέρεται να αντέδρασε βίαια, επιτιθέμενη σε αστυνομικό με χτυπήματα και κλωτσιές. Από την επίθεση ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν κάταγμα.

Οι δύο γυναίκες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στις αρμόδιες αρχές, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα που τους αποδίδονται.

Το περιστατικό προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση τόσο στους επιβάτες της πτήσης όσο και στις αερολιμενικές Αρχές, οι οποίες κλήθηκαν να διαχειριστούν μία ιδιαίτερα δύσκολη κατάσταση αμέσως μετά την άφιξη του αεροσκάφους στην Κρήτη.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.