ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χονγκ Κονγκ: Γουρούνι σκότωσε κρεοπώλη την ώρα που προσπαθούσε να το σφάξει

Ένας συνάδελφος του βρήκε τον άνδρα αναίσθητο με τον μπαλτά στο χέρι

Χονγκ Κονγκ: Γουρούνι σκότωσε κρεοπώλη την ώρα που προσπαθούσε να το σφάξει

Ένας κρεοπώλης έχασε την ζωή του στο Χονγκ Κονγκ την Παρασκευή (20/1) όταν ένα γουρούνι τον τραυμάτισε θανάσιμα την στιγμή που πήγε να το σφάξει.

Ο 61χρονος κρεοπώλης, ο οποίος εργαζόταν στο σφαγείο Sheung Shui στα βόρεια προάστια της πόλης, κοντά στα σύνορά της με την ηπειρωτική Κίνα, έπεσε στο έδαφος καθώς του επιτέθηκε το γουρούνι και υπέστη και υπέστη τραύματα σύμφωνα με την αστυνομία, όπως αναφέρει το CNN.

Ο χασάπης ήταν έτοιμος να σκοτώσει το γουρούνι -το οποίο είχε ήδη πυροβολήσει με όπλο αναισθητοποίησης- ωστόσο, όταν αυτό ανέκτησε τις αισθήσεις του, του επιτέθηκε τραυματίζοντάς τον θανάσιμα, είπε η αστυνομία.

Ένας συνάδελφος του βρήκε τον άνδρα αναίσθητο με τον μπαλτά στο χέρι και ένα τραύμα στο αριστερό του πόδι, ανακοίνωσε η αστυνομία. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και λίγο αργότερα διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.