ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υεμένη: Δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση

Οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε δρόμο από τον οποίο θα περνούσε το ασθενοφόρο μεταφέροντας στρατιώτες που τραυματίστηκαν σε μάχες με τζιχαντιστές

Υεμένη: Δύο στρατιώτες σκοτώθηκαν σε βομβιστική επίθεση

Δύο στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν όταν εξερράγη βόμβα δίπλα σε στρατιωτικό ασθενοφόρο, χθες Παρασκευή, στην επαρχία Αμπιάν της νότιας Υεμένης.

Αξιωματούχος των υπηρεσιών ασφαλείας δήλωσε στο πρακτορείο Xinhua ότι οι δράστες είχαν στήσει ενέδρα με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό σε δρόμο από τον οποίο θα περνούσε το ασθενοφόρο μεταφέροντας στρατιώτες που τραυματίστηκαν σε μάχες με τζιχαντιστές.

Υεμενίτες αξιωματούχοι αποδίδουν στην τζιχαντιστική οργάνωση Αλ Κάιντα στην Αραβική Χερσόνησο (ΑΚΑΧ) την ευθύνη για το μπαράζ βομβιστικών επιθέσεων στην Αμπιάν τις τελευταίες εβδομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η συγκεκριμένη οργάνωση θεωρείται ένα από τα πιο επικίνδυνα παρακλάδια της Αλ Κάιντα και δραστηριοποιείται στην Υεμένη εδώ και χρόνια, εκμεταλλευόμενη τον εμφύλιο πόλεμο στη φτωχότερη χώρα της αραβικής χερσονήσου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.