ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Υπ.Υγείας Σλοβακίας: «Η κατάσταση του Ρόμπερτ Φίτσο έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει σοβαρή»

Υποβλήθηκε σε δίωρη χειρουργική επέμβαση χθες, Παρασκευή, η οποία αύξησε τις ελπίδες για ανάρρωσή του

Υπ.Υγείας Σλοβακίας: «Η κατάσταση του Ρόμπερτ Φίτσο έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει σοβαρή»

Η υπουργός Υγείας της Σλοβακίας Ζουζάνα Ντολίνκοβα, δήλωσε σήμερα Σάββατο (18/5) πως η κατάσταση του πρωθυπουργού Ρόμπερτ Φίτσο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε, έχει σταθεροποιηθεί αλλά παραμένει σοβαρή.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Σλοβακίας είπε πως η μεταφορά του Φίτσο στην πρωτεύουσα Μπρατισλάβα από το νοσοκομείο της μικρής πόλης που βρίσκεται κοντά στην περιοχή όπου πυροβολήθηκε πέντε φορές εξ επαφής, δεν πρόκειται να γίνει τις ερχόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχει ανάγκη να μεταβιβαστούν τα επίσημα καθήκοντα του Φίτσο και κάποια επικοινωνία με τον πρωθυπουργό υπάρχει, δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ρόμπερτ Κάλινακ στους δημοσιογράφους μπροστά από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται ο Φίτσο.

Ο Φίτσο υποβλήθηκε σε δίωρη χειρουργική επέμβαση χθες, Παρασκευή, η οποία αύξησε τις ελπίδες για ανάρρωσή του.

Η επίθεση προκάλεσε σοκ σε όλη την Ευρώπη και ανησυχίες σχετικά με την πολιτική κατάσταση πόλωσης που επικρατεί στη χώρα των 5,4 εκατομμυρίων κατοίκων.

Η αστυνομία της Σλοβακίας απήγγειλε κατηγορίες σε βάρος ενός άνδρα, ο οποίος σύμφωνα με εισαγγελείς είναι ο Γιουράι Σ., για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τοπικά ειδησεογραφικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο 71χρονος είναι πρώην φρουρός ασφαλείας σε εμπορικό κέντρο και συγγραφέας τριών ποιητικών συλλογών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.