ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Δύο βομβαρδιστικά Tu-95 πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας»

«Η πτήση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους διεθνούς κανονισμούς που διέπουν την χρήση του διεθνούς εναέριου χώρου»

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Δύο βομβαρδιστικά Tu-95  πέταξαν πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα Τρίτη (17/10), ότι δύο στρατηγικά βομβαρδιστικά Tu-95 πραγματοποίησαν πτήση διάρκειας επτά ωρών πάνω από τη θάλασσα της Ιαπωνίας, συνοδευόμενα από μαχητικά Su-35.

«Η πτήση πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τους διεθνούς κανονισμούς που διέπουν την χρήση του διεθνούς εναέριου χώρου» δήλωσε ο αντιπτέραρχος Σεργκέι Κομπιλάς, διοικητής της αεροπορίας μεγάλης ακτίνας δράσης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Οι πιλότοι της αεροπορίας μακράς ακτίνας δράσης πραγματοποιούν συστηματικά πτήσεις πάνω από τα διεθνή ύδατα της Αρκτικής, του Βόρειου Ατλαντικού, της Μαύρης Θάλασσας, της Βαλτικής Θάλασσας και του Ειρηνικού» δήλωσε ο Κόμπιλας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.