ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε προειδοποιητικά πυρά εναντίον φορτηγού πλοίου»

Το φορτηγό πλοίο έφερε σημαία Παλάου και κατευθυνόταν σε ουκρανικό λιμάνι

ΥΠΑΜ Ρωσίας: «Ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε προειδοποιητικά πυρά εναντίον φορτηγού πλοίου»

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας, ανακοίνωσε σήμερα πως ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε προειδοποιητικά πυρά εναντίον φορτηγού πλοίου που κατευθυνόταν προς το λιμάνι Ιζμαήλ στη νότια Ουκρανία.

«Για να αναγκαστεί το πλοίο να σταματήσει, ένα ρωσικό πολεμικό πλοίο εκτόξευσε προειδοποιητικά πυρά με ελαφρά αυτόματα όπλα», ανέφερε το υπουργείο.

Σύμφωνα με τη Μόσχα, ο καπετάνιος αυτού του πλοίου, που φέρει σημαία Παλάου, το Sukru Okan, δεν απάντησε σε εντολή να σταματήσει για «επιθεώρηση σχετικά με τη μεταφορά απαγορευμένων εμπορευμάτων».

Στη συνέχεια, ένα ελικόπτερο με Ρώσους στρατιώτες επενέβη για να επιθεωρήσει το πλοίο, στο οποίο επετράπη να συνεχίσει την πορεία του προς το ουκρανικό λιμάνι, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το λιμάνι Ιζμαήλ στην περιοχή της Οδησσού, έχει γίνει ένας από τα κύρια σημεία εξόδου για τα ουκρανικά αγροτικά προϊόντα από τότε που η Μόσχα αποσύρθηκε από τη συμφωνία για τις εξαγωγές σιτηρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.