
Ο υπουργός Εξωτερικών της Βενεζουέλας Ιβάν Γκιλ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του σήμερα Σάββατο (3/1) τόνισε ότι ο Νικολάς Μαδούρο παραμένει πρόεδρος της χώρας.
«Το Σύνταγμα είναι ξεκάθαρο: ο εκλεγμένος πρόεδρος – ο συνταγματικός πρόεδρος – είναι ο Νικολάς Μαδούρο Μόρος, του οποίου η φυσική παρουσία στη Βενεζουέλα πρέπει να αποκατασταθεί άμεσα από την κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών, καθώς πρόκειται για παραβίαση», δήλωσε μιλώντας στη κρατική τηλεόραση.
Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «οι θεσμοί λειτουργούν σε πλήρη ισχύ. Οι ένοπλες δυνάμεις είναι ανεπτυγμένες, το ίδιο και η αστυνομία, όπως και ο λαός. Όλα βρίσκονται σε πλήρη κινητοποίηση για την υπεράσπιση της πατρίδας και της κυριαρχίας».
«Να έχετε εμπιστοσύνη ότι πρόκειται για ένα ισχυρό κράτος. Το Σύνταγμα είναι σταθερό και ισχυρό και μας επιτρέπει να αντιμετωπίσουμε αυτή και κάθε άλλη κατάσταση, όπως έχουμε αποδείξει σε όλη την ιστορία μας», κατέληξε.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.