ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

ΥΠΕΞ Βρετανίας – Ν.Κάμερον: «Δεν θα σταματήσουμε τις εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ»

Όσα δήλωσε σ συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσινγκτον μαζί με τον Αμερικανό ομόλογό του

ΥΠΕΞ Βρετανίας – Ν.Κάμερον: «Δεν θα σταματήσουμε τις εξαγωγές όπλων στο Ισραήλ»

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον, δήλωσε ότι η θέση της χώρας του μετά την αξιολόγηση της τελευταίας νομικής γνωμοδότησης, παραμένει αμετάβλητη σε ότι αφορά την πώληση όπλων στο Ισραήλ.

«Η τελευταία αξιολόγηση αφήνει αμετάβλητη τη θέση μας όσον αφορά τις άδειες εξαγωγής. Αυτό συνάδει με τις γνωμοδοτήσεις που λάβαμε εγώ και άλλοι υπουργοί», είπε ο Κάμερον σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσινγκτον μαζί με τον Αμερικανό ομόλογό του.

«Και όπως πάντα, η θέση μας παραμένει υπό εξέταση», πρόσθεσε.

Την περασμένη εβδομάδα τρεις πρώην ανώτεροι δικαστές της Βρετανίας ένωσαν τη φωνή τους με τους περισσότερους από 600 νομικούς που κάλεσαν την κυβέρνηση να σταματήσει τις πωλήσεις όπλων στο Ισραήλ γιατί διαφορετικά η Βρετανία θα μπορούσε να γίνει συνένοχη σε μια γενοκτονία στη Γάζα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Βρετανία πούλησε όπλα αξίας 42 εκατομμυρίων λιρών στο Ισραήλ το 2022.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.