ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπέρ της δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους ο Ιταλός ΥΠΕΞ

«Η Ιταλία θα επαναπατρίσει έναν σημαντικό αριθμό πολιτών της»

Υπέρ της δημιουργίας παλαιστινιακού κράτους ο Ιταλός ΥΠΕΞ

Υπέρ της δημιουργία ενός παλαιστινιακού κράτος δήλωσε ότι είναι ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικών Αντόνιο Ταγιάνι. 

Συγκεκριμένα ο Ιταλός υπουργός Εξωτερικώνδήλωσε σήμερα στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky Italia πως «ο παλαιστινιακός λαός δικαιούται να αποκτήσει δικό του κράτος».

Παράλληλα ο Αντόνιο Ταγιάνι πρόσθεσε πως «εργαζόμαστε προς την κατεύθυνηση αυτή» και οτι «μόλις καταστεί δυνατόν, η Ιταλία θα επαναπατρίσει έναν σημαντικό αριθμό πολιτών της, οι οποίοι ζουν στο βόρειο Ισραήλ, σε περιοχή που σφυροκοπάται από τη Χεζμπολάχ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο επικεφαλής της Ιταλικής διπλωματίας ανέφερε επίσης πως «οι Ιταλο-ισραηλινοί που ζουν στον βορρά θα έπρεπε να ακολουθήσουν τις συμβουλές της ισραηλινής κυβέρνησης και να εγκαταλείψουν αυτοβούλως τα σπίτια τους. Στους Ιταλούς που ζουν στον Λίβανο συνιστούμε να είναι προσεκτικοί και να μην μετακινούνται εντός της χώρας, αν και στην πιο επικίνδυνη περιοχή υπάρχουν μόνο στρατιώτες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.