ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υπερδνειστερία: «Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου από τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες» λένε οι Ρώσοι

«Η επιχείρηση θα γινόταν στο κέντρο του Τίρασπολ»

Υπερδνειστερία: «Απόπειρα δολοφονίας του προέδρου από τις ουκρανικές μυστικές υπηρεσίες» λένε οι Ρώσοι

Κλιμακώνεται η κρίση μεταξύ της αποσχισθείσας από την Μολδαβία, περιοχής της Υπερδνειστερίας, καθώς όπως αναφέρουν οι Ρώσοι και οι φιλορωσικές αρχές της αυτόνομης περιφέρειας, απετράπη απόπειρα δολοφονίας του προέδρου της Βαντίμ Κρασνοσέλσκι.

Σύμφωνα με το Τιρασπόλ, η απόπειρα διοργανώθηκε από την ουκρανική SBU και θα πραγματοποιούνταν στο κέντρο της πρωτεύουσας!

Δύσκολο να πει κανείς αν όντως ισχύουν αυτά που λένε οι αρχές του Τιρασπόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.