ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Υπουργός Πολιτικής Άμυνας της Σουηδίας: «Η χώρα μας θα μπορούσε σύντομα να αντιμετωπίσει την προοπτική ενός πολέμου»

Ο Καρλ Όσκαρ Μπόλιν προέτρεψε τους πολίτες να ενταχθούν σε εθελοντικές οργανώσεις άμυνας για να προετοιμαστούν για μια πιθανή ένοπλη σύγκρουση

Υπουργός Πολιτικής Άμυνας της Σουηδίας: «Η χώρα μας θα μπορούσε σύντομα να αντιμετωπίσει την προοπτική ενός πολέμου»

Ο υπουργός Πολιτικής Άμυνας της Σουηδίας προειδοποίησε ότι η χώρα του θα μπορούσε σύντομα να αντιμετωπίσει την προοπτική ενός πολέμου.

Ο Καρλ Όσκαρ Μπόλιν προέτρεψε τους πολίτες να ενταχθούν σε εθελοντικές οργανώσεις άμυνας για να προετοιμαστούν για μια πιθανή ένοπλη σύγκρουση.

Μιλώντας για την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ και τη συνεχιζόμενη ρωσική επιθετικότητα στην Ουκρανία, κάλεσε τους απλούς πολίτες να αναρωτηθούν ποιοι θα είναι αν έρθει ο πόλεμος.

«Θα μπορούσε να γίνει πόλεμος στη Σουηδία»

«Θα μπορούσε να γίνει πόλεμος στη Σουηδία. Ο κόσμος αντιμετωπίζει μια προοπτική ασφάλειας με μεγαλύτερους κινδύνους από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά το τέλος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου», είπε ο υπουργός Πολιτικής Άμυνας. Κάλεσε τους ιδιώτες πολίτες να «κινηθούν» και να γίνουν μέλη σε εθελοντικές οργανώσεις άμυνας.

Αν και δεν ισχυρίστηκε ότι η απειλή του πολέμου κατά της Σουηδίας είναι άμεση ο Καρλ Όσκαρ Μπόλιν απευθύνθηκε στους αξιωματούχους της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους πολίτες και τους ενθάρρυνε να λάβουν μέτρα για να προετοιμαστούν για μία πολεμική σύγκρουση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι δηλώσεις του Σουηδού υπουργού έρχονται σε μία στιγμή που ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι προειδοποιεί ότι ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν θα επιτεθεί και σε άλλες χώρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.