Ζευγάρι ξέχασε το μωρό του μαζί με το καρότσι στο αεροδρόμιο του Ισραήλ (βίντεο)

Η είδηση προκαλεί σοκ καθώς η ανευθυνότητα του ζευγαριού δεν περιγράφεται

Ζευγάρι ξέχασε το μωρό του μαζί με το καρότσι στο αεροδρόμιο του Ισραήλ (βίντεο)

Ένα ζευγάρι με βελγικό διαβατήριο «ξέχασε» το μωρό του μαζί με το καρότσι στο διεθνές αεροδρόμιο του Ισραήλ, Μπεν Γκουριόν. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της και σχετικό βίντεο, η είδηση προκαλεί σοκ καθώς η ανευθυνότητα του ζευγαριού δεν περιγράφεται αλλά και ούτε δικαιολογείται.

Οι γονείς του μωρού έκαναν check-in στο ισραηλινό αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ για να επιβιβαστούν σε πτήση της Ryanair με προορισμό τις Βρυξέλλες.

Περνώντας όμως από το μηχάνημα ελέγχου του αεροδρομίου, ξέχασαν να πάρουν το καρότσι όπου κοιμόταν το αγγελούδι τους.

Έντρομο το προσωπικό του αεροδρομίου είδε παρατημένο ένα παιδικό καρότσι και κάλεσε αμέσως την αστυνομία που κατάφερε να εντοπίσει το ανεύθυνους γονείς και να τους περάσει χειροπέδες.

Το ζευγάρι έφτασε χθες στο αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ με βελγικό διαβατήριο και εισιτήρια για πτήση της Ryanair στη βελγική πρωτεύουσα, αλλά δεν είχε κάρτα επιβίβασης για το μωρό τους.

Όταν το προσωπικό του αεροδρομίου τους ενημέρωσε ότι δεν μπορούσαν να επιβιβαστούν χωρίς να αγοράσουν εισιτήριο για το μωρό, απλώς το άφησαν στο καροτσάκι του, έκαναν check-in και κατευθύνθηκαν προς την έξοδο για να επιβιβαστούν στην πτήση τους.

Στο συγκλονιστικό βίντεο που έχει ανεβάσει στην ιστοσελίδα της η βρετανική εφημερίδα απεικονίζεται το προσωπικό του αεροδρομίου να εντοπίζει έντρομο το καροτσάκι και, τραβώντας την κουβέρτα, να αντικρύζουν το εγκαταλελειμμένο μωρό.

Σε δηλώσεις του στην ισραηλινή εφημερίδα «Jerusalem Post», ο διευθυντής του γραφείου των αερογραμμών της «Ryanair», είπε χαρακτηριστικά ότι «δεν έχουμε δει ποτέ κάτι τέτοιο. Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τις βρετανικές αερογραμμές, οι επιβάτες που ταξιδεύουν με το βρέφος τους μπορούν είτε να πληρώσουν περίπου 25 λίρες για να το βάλουν σε μάρσιππο και να το κρατούν στην αγκαλιά τους ή να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για ενήλικες για την τοποθέτησή του σε ξεχωριστό κάθισμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.