ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Δικηγόρος Γιάννη Μάρκου: «Η πρόθεση του δράστη ήταν θανατηφόρα»

«Κατά την άποψή μου η εμπειρία δείχνει ότι ένας άνθρωπος που χρησιμοποιεί το μαχαίρι, με αυτόν τον τρόπο το έχει ξανακάνει»

Δικηγόρος Γιάννη Μάρκου: «Η πρόθεση του δράστη ήταν θανατηφόρα»

Η Ελληνική Αστυνομία, έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη της αιματηρής επίθεσης που δέχτηκε ο Γιάννης Μάρκου, σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη.

Επισημαίνεται ότι ο 26χρονος δράστης έχει ταυτοποιηθεί και πρόκειται για σεσημασμένο κακοποιό.

Την ίδια ώρα ο δικηγόρος του 58χρονου επιχειρηματία, Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή επιβεβαίωσε ότι ο πελάτης του ναι μεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά βρίσκεται ακόμη σε καταστολή, καθώς ακολουθεί ακόμα ένα σοβαρό χειρουργείο.

Αναφερόμενος στην επίθεση ο κ. Μαρακάκης είπε πως «η πρόθεση του δράστη ήταν θανατηφόρα και κατά την άποψή μου η εμπειρία δείχνει ότι ένας άνθρωπος που χρησιμοποιεί το μαχαίρι, με αυτόν τον τρόπο το έχει ξανακάνει».

Όπως σημείωσε ο δικηγόρος, ο πελάτης του και ο δράστης δεν γνωρίζονταν, δεν είχαν προηγούμενα.

Από την πλευρά του ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αττικής, Σπήλιος Κρικέτος, μιλώντας στην εκπομπή δήλωσε ότι οι εγκληματίες πρέπει να σαπίσουν στη φυλακή, όπως ο βιαστής του Φαλήρου και συμπλήρωσε: Κυνηγάμε κάθε τόσο τους ίδιους και τους ίδιους εγκληματίες. Συλλήψεις γίνονται, η περεταίρω μεταχείριση είναι το θέμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.