ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Δήμαρχος Αστυπάλαιας: «Δεν μας φοβίζουν οι εντός και εκτός εισαγωγικών φίλοι μας οι Τούρκοι»

«Κάθε 2-3 χρόνια τα ίδια έχουμε»

Δήμαρχος Αστυπάλαιας: «Δεν μας φοβίζουν οι εντός και εκτός εισαγωγικών φίλοι μας οι Τούρκοι»

Για τις τουρκικές προκλήσεις μίλησε στο Open ο δήμαρχος Αστυπάλαιας, Νίκος Κομηνέας, τονίζοντας ότι έχουν συνηθίσει αυτή τη ρητορική και δεν φοβούνται τους Τούρκους.

«Δεν μας ανησυχούν όλα αυτά. Έχουμε συνηθίσει να τα ακούμε όλα αυτά από τους φίλους μας, εντός ή εκτός εισαγωγικών. Με τον κόσμο της Τουρκίας δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Ξέρουμε καλά πως τα απολυταρχικά καθεστώτα, όταν εχουν προβλήματα κοινωνικής αποδοχής στο εσωρτερικό τους, προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα για να συσπειρώσουν τον κόσμο και να κρατηθούν στην εξουσία» είπε αρχικά ο κ. Κομηνέας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Επειδή ξέρουμε πως η Σύρνα για την οποία ενδιαφέρονται, ανήκει στον δήμο Αστυπάλαιας, θέλουν να έχουν έναν ανοιχτό διάδρομο στο Αιγαίο για να πηγαινοέρχονται ελεύθερα και να μην δίνουν εξηγήσεις σε κανέναν. Δεν έχω δει ποτέ κανέναν Τούρκο στην περιοχή μας. Δεν μας επηρεάζει καθόλου τουριστικά όλο αυτό που γίνεται. Ο κόσμος έχει μάθει να το βιώνει όλο αυτό κάθε 2-3 χρόνια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.