ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Δολοφονία 79χρονης στη Θεσσ/νίκη: Ο 50χρονος γιος σχεδόν αποκεφάλισε τη μητέρα του από τα χτυπήματα με το μαχαίρι

Ο εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του 50χρονου σε ψυχιατρείο

Δολοφονία 79χρονης στη Θεσσ/νίκη: Ο 50χρονος γιος σχεδόν αποκεφάλισε τη μητέρα του από τα χτυπήματα με το μαχαίρι

Ο ιατροδικαστής, Μηνάς Γεωργιάδης, που εξέτασε τη σορό της 79χρονης που δολοφονήθηκε από τον ίδιο της το γιο στη Θεσσαλονίκη, ανέφερε πως η ηλικιωμένη «έφερε και άλλα τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό, ωστόσο το μεγάλο τραύμα ήταν εκείνο που επέφερε θάνατο από το μαχαίρι».

Σύμφωνα μάλιστα με τον ίδιο, ο 50χρονος γιος σχεδόν αποκεφάλισε τη μητέρα του από τα χτυπήματα με το μαχαίρι!

Εξηγώντας τη μορφολογία της βασικής βλάβης, ο ιατροδικαστής αναφέρει, ότι «πρόκειται για εκτεταμένη βλάβη με πλήρης δίστομες όλων των υποκείμενων μαλακών μορίων, αλλά και βλάβες σε φλέβες, αγγεία και αναπνευστικό», ενώ μιλώντας για τα αίτια του θανάτου, σημειώνει ότι «πρόκειται για μεθαιμορραγικό σοκ, συνέπεια της απώλειας αίματος».

Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη 79χρονη εντοπίστηκε νεκρή από τον άλλο γιο της, την Τετάρτη (06.07.2022), πέντε ημέρες αφού δολοφονήθηκε από τον 50χρονο.

Μητροκτονία στη Θεσσαλονίκη: «Τον άκουσα να της φωνάζει, είχαν προστριβές»

Στο μεταξύ, συγκλονισμένοι παραμένουν οι κάτοικοι στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης από το στυγερό έγκλημα. «Τον άκουσα να της φωνάζει μέσα στο διαμέρισμά τους», λέει ένοικος της πολυκατοικίας της οδού Αλ. Μπινιώρη.

Όπως σημειώνουν οι γείτονες, μητέρα και γιος είχαν προστριβές και μάλωναν.

Η γυναίκα είχε να δώσει σημεία ζωής εδώ και μερικές μέρες. Την εντόπισε νεκρή, μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα, σε κατάσταση προχωρημένης σήψης, ο μεγαλύτερος γιος, ο οποίος μπήκε στο διαμέρισμα. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία που ξεκίνησε τις έρευνες και προχώρησε στη σύλληψη του δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως έγινε γνωστό, ο εισαγγελέας αποφάσισε τον εγκλεισμό του 50χρονου σε ψυχιατρείο, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με δόλο και παράνομη οπλοχρησία, η οποία θα διαβιβαστεί στην αρμόδια δικαστική Αρχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.