Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ: Αυτό είναι το λευκό βαν που «πρόδωσε» τους εκτελεστές (φώτο)

Η εταιρεία εδρεύει στην περιοχή της Νίκαιας, τυγχάνει ιδιοκτησίας γυναίκας υπηκόου Αλβανίας

Δολοφονία Γ.Καραϊβάζ: Αυτό είναι το λευκό βαν που «πρόδωσε» τους εκτελεστές (φώτο)

Στο «φως» της δημοσιότητας, ήρθαν εικόνες από το λευκό βαν που πρόδωσε τους δύο εκτελεστές του δημοσιογράφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Είναι χαρακτηριστικό πως 15 ημέρες πριν τη σύλληψη τους, οι δύο κατηγορούμενοι που είναι αδέρφια, είχαν κληθεί από την Ασφάλεια, να δώσουν εξηγήσεις για το πως βρέθηκε το βαν της εταιρείας καθαρισμού στην περιοχή, χωρίς όμως να μπορούν να δικαιολογήσουν τη συγκεκριμένη διαδρομή, λέγοντας ότι και τις δυο ημέρες, παραμονή και ανήμερα, της δολοφονίας Καραϊβάζ, το βαν βρισκόταν έξω από το σπίτι του από … σύμπτωση.

vanaki_karaivaz vanaki_karaivaz_arthro

Να σημειωθεί ότι το βαν και μια άλλη μηχανή, παρατηρήθηκαν σε κάμερες ασφαλείας της περιοχής και την προηγούμενη ημέρα να κινούνται σε ίδιους χρόνους και τόπους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως προέκυψε, η ως άνω εταιρεία εδρεύει στην περιοχή της Νίκαιας, τυγχάνει ιδιοκτησίας γυναίκας υπηκόου Αλβανίας, σύντροφος της οποίας είναι ο 48χρονος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.