ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Ψάχνει υλικό από DNA και κάμερες για την δολοφονία η Αστυνομία – Θεωρεί ότι ο δράστης έχει συλληφθεί

Οι Κροάτες ρίχνουν τις ευθύνες στους Έλληνες και οι Έλληνες στους Κροάτες χούλγκανς

Δολοφονία Μ.Κατσουρή: Ψάχνει υλικό από DNA και κάμερες για την δολοφονία η Αστυνομία – Θεωρεί ότι ο δράστης έχει συλληφθεί

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή, έξω από την OPAP Arena από χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με πληροφορίες oι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση θεωρούν ότι το άτομο που τον μαχαίρωσε με αποτέλεσμα τον θάνατό του, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες.

Ωστόσο, οι Κροάτες ρίχνουν τις ευθύνες στους Έλληνες φιλάθλους και οι Έλληνες στους Κροάτες χούλγκανς, αντίστοιχα.

Έτσι, οι Αρχές θα προσπαθήσουν να φτάσουν στο άτομο που δολοφόνησε τον 29χρονο, μέσα από ανάλυση του οπτικουαστικού υλικού, των δειγμάτων DNA και όλων των στοιχείων που θα κληθούν να αξιολογήσουν.

Πλέον, όλες οι κινήσεις γίνονται κατόπιν υποδείξεων εισαγγελέα, καθώς έχει μπει εποπτεύον. Όλα τα ευρήματα, όπως τα ρούχα του νεκρού Μιχάλη Κατσουρή ή αντικείμενα που βρέθηκαν και βίντεο θα πάνε για ανάλυση.

Επίσης, η ΕΛ.ΑΣ. θα πάρει από όλους τους συλληφθέντες αποτυπώματα και DNA για να γίνει ταυτοποίηση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πάντως, σε αυτές τις περιπτώσεις η ιστορία έχει δείξει πως οι δράστες είναι παραπάνω από ένας, αφού επιτίθενται ομαδικά κατά ενός ατόμου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.